En zo gaat de nieuwe Prince of Persia heten.

Ik vertelde jullie gisteren nog de releasedatum van de allernieuwste Prince of Persia. Dit zal ergens tussen september en december zijn. Nu heb ik alweer nieuws uit Perzië voor jullie.

Er is een officiële titel verschenen voor de game. Eerst heette deze nog Prince of Persia: Prodigy. Vandaag staat er in de nieuwste editie van Game Informer de officiële titel, namelijk Prince of Persia: Heir Apparent.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?