Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

En weg zijn de systeemeisen van GTA IV

Dit weekend werden de officiële systeemeisen van GTA IV voor de pc uit de doeken gedaan. Dit zijn ze, voor als je het vergeten bent:

Aanbevolen systeemeisen:
* Windows XP SP2
* Processor: Dual core processor (Intel Pentium D of beter)
* RAM: 2GB
* Hard Drive: 18GB vrije ruimte
* Videokaart: 512MB Direct3D 10 compatible videokaart of Direct3D 9 compatible met Shader
* DVD-ROM dual-layer drive

Deze systeemeisen zijn van de Games for Windows website. De site zelf heeft de systeemeisen er niet meer staan. Waren de systeemeisen misschien te hoog gegrepen? Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?