En wat is daarop jouw antwoord?

Zo aan het einde van het jaar is het taart seizoen losgebarsten, want bijna een jaar geleden kwamen we al met het nieuwsbericht over Stephanie's gamestaart. Stephanie kennen we niet, maar dat haar taarten er goed uitzagen kunnen we niet ontkennen.

Of we in het jaar 2010 een huwelijk gaan voltrekken in ons team blijft een leuke vraag. Gaan Klaas of Sander eindelijk eens trouwen of stappen Michelle en Hans in het huwelijks bootje? Wat er ook mag gaan gebeuren, misschien inspireert het ze bij het zien van onze onderstaande taart.

We zien een trouwtaart, met Mario en Peach als stel op de top van de taart.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?