En de winnaar is...

Het is de prijs die ontwikkelaars misschien niet binnen willen halen, maar desalniettemin is vandaag bekendgemaakt wat de meest illegaal gedownloade game van 2009 is. Het blijkt dat de PC versie van Call Of Duty Modern Warfare 2 de absolute nummer 1 is. De game is namelijk maar liefst 4,1 miljoen keer gedownload via TorrentFreak. Op een 'goede' tweede plek staat De Sims 3 met 3,2 miljoen en last but not least, Prototype op drie met 2,35 miljoen downloads.

Voor de Xbox 360 is Modern Warfare 2 ook lijstaanvoerder, namelijk met 970.000 downloads. Street Fighter IV is nummer twee en op nummer drie staat ook hier Prototype.

Voor de Wii, hoe kan het ook anders, Mario met New Super Mario Bros. op nummer 1. Punch-Out!! op twee en nummer drie is geworden Wii Sports Resort.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?