Check hier alle PlayStation State of Play content

Elke nieuwe Square Enix game krijgt multiplayer

Vandaag heeft de baas van Square Enix Yoichi Wada beloofd tegenover de website Forbes.com dat elke toekomstige game vanuit hun studio een mutliplayer modus zal bevatten.

Vroeger had Square Enix enkele franchises die erg trouw bleven aan de singleplayer ervaring, maar met de grote opkomst van het online gamen gaat Square Enix ook meedoen. Dit betekent natuurlijk ook dat er een hoop nieuwe gezichten bij Square Enix zullen komen die al meer ervaring hebben met het implementeren van een multiplayer modus.

Frankly, the people who excelled at creating game software about 10 years ago are really not good at making multiplayer games. We are striving to change the old culture, and as a part of such effort we are trying to bring in fresh blood.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?