Electronic Arts verliest Skate licentie

Geplaatst: 8 november 2019 15:25
Aangepast: 8 november 2019 17:13

Electronic Arts heeft de licentie voor de franchise Skate verloren. Vorig jaar werd er nog een vernieuwing ingevoerd door EA, maar helaas heeft dat geen vruchten afgeworpen.

Doordat Electronic Arts de licensie heeft laten vervallen, ziet de toekomst voor een potentiële Skate 4 er erg somber uit. De laatste Skate game kwam uit in 2010 en is uitgegroeid tot een echte cultklassieker. Ik heb het dan natuurlijk over Skate 3. Skateboard fanaten hoeven nog niet compleet de hoop op te geven. Session is de nieuwste grote skateboard game in de maak en is nu beschikbaar op Steam Early Access. Binnenkort komt de game ook naar Xbox Game Preview.

Wanneer en of de Skate franchise ooit nog terugkeert, is helaas niet bekend.

Bron: Gamesradar
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skate 3

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

11 mei 2010

Ontwikkelaar

EA Black Box

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord