Skate 3
  • ONTWIKKELAAR EA Black Box
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 mei 2010
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE -

Electronic Arts verliest Skate licentie

Electronic Arts heeft de licentie voor de franchise Skate verloren. Vorig jaar werd er nog een vernieuwing ingevoerd door EA, maar helaas heeft dat geen vruchten afgeworpen.

Doordat Electronic Arts de licensie heeft laten vervallen, ziet de toekomst voor een potentiële Skate 4 er erg somber uit. De laatste Skate game kwam uit in 2010 en is uitgegroeid tot een echte cultklassieker. Ik heb het dan natuurlijk over Skate 3. Skateboard fanaten hoeven nog niet compleet de hoop op te geven. Session is de nieuwste grote skateboard game in de maak en is nu beschikbaar op Steam Early Access. Binnenkort komt de game ook naar Xbox Game Preview.

Skate 31

Wanneer en of de Skate franchise ooit nog terugkeert, is helaas niet bekend.

BRON Gamesradar

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?