Check al onze gamescom content hier!

Electronic Arts tekent vier jaar bij de CHL

Zojuist hebben Electronic Arts en CHL hun samenwerking verlengd. Electronic Arts tekent vier jaar bij om gebruik te kunnen maken van de drie competities van de CHL voor de NHL-serie.

Het gaat om de Western Hockey League (WHL), de Ontario Hockey League (OHL) en Quebec Major junior Hockey League (QMJHL). De overeenkomst stelt Electronic Arts in staat om naast de bovenstaande competities ook de officiële logo's, plus de zestig teams uit de serie te kunnen gebruiken.

De nieuwe teams en competities zullen al speelbaar zijn in NHL 11, welke in september van dit haar moet verschijnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?