Check al onze gamescom content hier!

Electronic Arts skate verder met Skate 3

Skate en Skate 2 waren allebei erg grote successen voor Electronic Arts. De game speelde realistischer, waardoor echte skateboard fans overliepen van de Tony Hawk-games naar Skate.

Vandaag heeft Electronic Arts Skate 3 aangekondigd. De game zal in mei 2010 verschijnen en kent als grootste vernieuwing on- en offline Co-Op gameplay. Het doel is om de beste skatecrew te worden in de nieuwe stad Port Carverton. Klik hier voor de video van de game.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?