Electronic Arts schrapt projecten

Electronic Arts heeft zojuist maar liefst 1.500 werknemers de deur uit geschopt en natuurlijk hebben deze ontslagen ook invloed op de projecten van het bedrijf. Zo zouden er meer dan twaalf projecten zijn geschrapt.

De uitgever wil zich het komende jaar namelijk meer gaan richten op de bestaande franchises en niet op de risicoprojecten. Welke projecten Electronic Arts precies geschapt heeft wilde CEO John Riccitiello echter niet bekend maken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?