Electronic Arts koopt game-ontwikkelaar Playfish op

Eerlijk gezegd had ik zelf nog nooit van Playfish gehoord, maar Electronic Arts ziet blijkbaar wel iets in de ontwikkelaar. Zij hebben het bedrijf namelijk voor maar liefst 300 miljoen dollar gekocht.

Door de overname valt Playfish nu onder EA Interactive, de tak van EA die zich vooral richt op internet spelletjes. Playfish heeft onder andere een groot deel van de spelletjes op Facebook gemaakt. Met de overname wil EA blijkbaar meer grip krijgen op de sociale games markt. We hoeven daarom ook niet te verwachten dat we binnenkort de games van Playfish op onze PlayStation kunnen spelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?