Electronic Arts komt met cijfertjes aanzetten

Electronic Arts heeft haar derde kwartaal cijfers bekendgemaakt. Het derde kwartaal loopt van 1 oktober tot 31 december 2007. In deze periode behaalde EA een record omzet van iets meer dan 1 miljard euro. Dit komt neer op 17 procent meer dan in dezelfde periode van vorig jaar.

Electronic Arts is er alleen niet zo erg blij mee. Ze hebben namelijk deze periode een verlies van 22 miljoen moeten lijden. Dit is te wijten aan de hogere productie kosten van o.a. de next-gen consoles en de reorganisatie die EA heeft ondervonden. De productie kosten tegen met 208 miljoen euro in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De reorganisatie heeft EA 52 miljoen euro gekost.

Electronic Arts komt in haar laatste periode in het lopende fiscaal jaar, wat loopt van 1 januari tot 31 maart, nog met Burnout Paradise, Command & Conquer Saga, NFL Tour, Medal of Honor Heroes 2, FIFA Street 3, Need for Speed ProStreet, Army of Two, Command & Conquer 3 Kane's Wrath en Ninja Reflex.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?