Electronic Arts brengt kleding uit

Voor de sportdivisie van Electronic Arts zijn games niet meer genoeg. Electronic Arts Sports gaat in de herfst van dit jaar sportkleding op de markt brengen.

In een persbericht heeft de ontwikkelaar, uitgever en distributeur het voorgaande bekendgemaakt. Er is een overeenkomst met Toy Island getekend waardoor dit alles mogelijk is. Peter Moore, directeur van EA Sports, liet het volgende weten:

"Ons doel is om het EA Sports merk meer te betrekken met sport, onder meer door nieuwe markten te betreden die het mogelijk maken voor mensen om hun liefde voor sport en competitie uit te dragen."

"Met Toy Island hebben we een partner gevonden die Electronic Arts' passie voor kwaliteit en innovatie deelt. We zijn verheugd om met hen samen te werken om de markt aan te vullen met unieke producten, die zeker interessant zijn voor jonge atleten."

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?