FIFA 20
  • ONTWIKKELAAR EA Vancouver
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

Electronic Arts bevestigt Sierd de Vos voor FIFA 20

Na de nodige geruchten en een eerdere Tweet heeft Electronic Arts nu bevestigt dat Sierd de Vos inderdaad het commentaar verzorgt in FIFA 20. De koekoek-man wordt hierbij bijgestaan door Jeroen Grueter en ze komen in een eerste teaser voorbij.

Het commentaar van Sierd de Vos en Jeroen Grueter is te horen in alle modi, waaronder het gloednieuwe VOLTA Football. Het duo is al een jaar bezig om het voorgaande commentaar van Evert ten Napel en Youri Mulder, dat door de jaren heen steeds werd uitgebreid, opnieuw op te nemen. Uiteraard doen beide heren het op hun eigen manier en met name de uitspraken van Sierd de Vos, waaronder 'Koekoek', zijn terug te horen in FIFA 20. In totaal heeft het nieuwe duo bijna 700 uur in de opnamestudio doorgebracht en volgens de Vos gaan spelers verrast worden met het commentaar.

FIFA 20 verschijnt op 27 september voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Electronic Arts

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?