Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Electronic Arts aangeklaagd voor in totaal tien miljoen dollar

Electronic Arts is voor in totaal tien miljoen dollar (7,2 miljoen euro) aangeklaagd vanwege de SecuROM software van de uitgever. Onder andere twee personen in Amerika hebben een rechtszaak aangespannen tegen de softwaregigant, omdat de SecuROM een aantal nare bijwerkingen zou hebben naast de limiet aan installaties die het oplegt.

Onder andere de game Spore was een tijdje geleden in het gamenieuws vanwege deze software. Bij het gratis uitproberen van de game werd SecuROM namelijk geïnstalleerd zonder dat de gebruikers er een melding over hadden gekregen. Deze zaak wordt zeker hier vervolgd, Gameliner houdt je op de hoogte.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?