The Elder Scrolls Online
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 april 2014
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MMO, RPG
  • GAMELINER SCORE

Elder Scrolls Halloween Event maakt jou een zombie

Tijdens het Halloween Event van Elder Scrolls Online kun jij je verkleden als zombie. Daarnaast kun je veel speciale beloningen vinden, krijg je een 100 % XP boost, event tickets en collectibles.

Het 'Witches Festival' keert terug naar Elder Scrolls Online vanaf donderdag 22 oktober en duurt tot en met 3 november. Als jij graag rond wil lopen als een lid van het ondode leger, dan moet je daar nog wel iets voor doen. Mocht je het nog niet gedaan hebben, rond dan de 'Witchmother's Bargain' quest af van de Holiday-sectie van de Crown Store. Dan krijg je namelijk de Witchmother's Whistle Memento. Als je dit item gebruikt tijdens het Halloween evenement, krijg je voor twee uur dubbele XP en krijg je de 'Witchmother's Cauldron'. Gebruik dit item om jouw zombie-kostuum in ontvangst te nemen. Met dit kostuum krijg je naast de gewone beloningen voor het verslaan van bazen nog 'Plunder Skulls', die allerlei speciale items kunnen bevatten.

Het Halloween evenement in Elder Scrolls Online duurt van 22 oktober tot en met 3 november.t

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?