Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Elden Ring vertoont teken van leven

Het is alweer erg lang geleden dat we iets gehoord hebben van Elden Ring. FromSoftware en Phil Spencer komen echter met bevestiging dat de RPG nog steeds in ontwikkeling is.

Het Twitter-account van FromSoftware tweette in principe over Sekiro: Shadows Die Twice. Ze volgde deze tweet echter op met bevestiging dat er nog steeds hard gewerkt wordt aan Elden Ring. De actie/RPG werd voor het eerste tentoongesteld tijdens de E3 van 2019. Sindsdien hebben we nauwelijk iets vernomen van de felbegeerde titel van FromSoftware. Phil Spencer deelde echter in een interview met Gamespot dat hij Elden Ring gespeeld heeft. Hij vond het geweldig en noemde het Hidetaka Miyazaki's meest ambitieuze game ooit.

Wanneer en voor precies welke consoles Elden Ring beschikbaar wordt is nog niet bekend.

BRON Twitter/Gamespot

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?