Elden Ring is goud gegaan; day one patch in de maak

Geplaatst:

Elden Ring is vandaag goud gegaan, wat inhoudt dat de ontwikkeling van de game is afgerond. Toch zijn de ontwikkelaars van deze langverwachte titel nog niet klaar.

In een video tijdens de Taipei Game Show heeft Yasuhiro Kitao, de vrouw die verantwoordelijk is voor de promotie, marketing en productie bij FromSoftware, aangekondigd dat Elden Ring klaar is om in de winkelschappen te verschijnen. Dat betekent dat spelers ook echt op de releasedatum met de game aan de slag kunnen. De 'master'-versie van de game is inmiddels ingediend en wacht op goedkeurig. Dat betekent echter niet dat de ontwikkelaars van de game de komende weken achterover kunnen leunen. Het team werkt momenteel hard aan een day one patch. Deze update moet ervoor zorgen dat de game op de releasedatum volledig in orde is. Je kunt de video waarin de aankondiging werd gedaan hieronder bekijken.

Elden Ring verschijnt dus definitief op 25 februari. Wil je meer over de game weten? Lees dan zeker Brams preview van Elden Ring, of bekijk de video waarin de character creator in Elden Ring alvast wordt getoond.

Bron: Bandai Namco
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord