BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

Eindelijk uitdagende kamers voor BioShock

Eén van de meest in het oog springende downloads op het PlayStation Netwerk is ongetwijfeld de dowloadable content voor de PlayStation 3 versie van BioShock. In deze al eerder aangekondigde content krijg je drie challenges voorgeschoteld. In de eerste moet je een Little Sister redden, in de tweede een Big Daddy vermoorden zonder wapens te gebruiken en als laatste door een serie kamers gaan terwijl er steeds een nieuwe golf aan tegenstanders komt.

Je kunt de nieuwe update voor de game downloaden voor $10 (omgerekend bijna zeven en een halve euro) downloaden vanaf het PSN.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?