Check hier alle PlayStation State of Play content

Eindelijk snellere Home updates

De Europese PlayStation Home krijgt eindelijk snellere updates.Zoals de meesten zullen weten liep Europa tot nu toe achter op de Home van Amerika, maar gelukkig heeft de Europese Community Manager van Home op de officiële fora bekendgemaakt dat Sony hier verandering in zal brengen.

Zo zullen de nieuwe Spaces sneller gerealiseerd worden, doordat Sony zich meer bezig gaat houden met het ontwikkelen hiervan. Overigens willen ze in de toekomst de nieuwe Spaces tegelijkertijd lanceren in Amerika en Europa.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?