Eindelijk goed gebruik van de DSi camera

Er is een nieuwe game in de Japanse DSiWare winkel, namelijk Rittai Kakushi e Attakoreda. In deze game wordt eindelijk goed gebruik gemaakt van de DSi camera. Zo kun je door middel van de DSi te bewegen, verborgen objecten zoeken in een 3d diorama. Zie het maar als een interactieve kijkkast.

De game is op het moment alleen te downloaden via de Japanse DSiWare winkel, maar hopelijk zal deze game, ontwikkeld door de makers van Wario Land: The Shake Dimension, snel het licht zien in Europa. Hieronder nog een filmpje van de game in actie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?