Football Manager 2009

  • Ontwikkelaar Sports Interactive
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, Nintendo 3DS
  • Genre Simulatie, Sport, Strategie
  • Gameliner score

Eindelijk 3D wedstrijden in Football Manager

Ook dit jaar zullen de management freaks zich weer kunnen uitleven op een nieuwe Football Manager (FM). En FM zou zichzelf niet zijn als het niet elk jaar met verbeteringen kwam, zoals ook dit jaar het geval is. En laten we maar meteen met de grootste verbetering beginnen: je kunt de wedstrijden vanaf dit deel van de serie eindelijk in 3D volgen! Bij de vorige delen konden de wedstrijden alleen in 2D worden bekeken en het enige wat je toen zag waren cirkeltjes met namen van de spelers eronder die over het veld aan het bewegen waren. Met deze 3D optie zullen de wedstrijden niet alleen aantrekkelijker worden om naar te kijken, ook is het goed voor de concurrentie met Fifa Manager, die al wel een hele poos de wedstrijden in 3D vorm heeft.

Naast deze grote vernieuwing zijn er nog talloze andere vernieuwingen, zoals de keuze welke onderdelen je tijdens de wedstrijd in je beeld wilt hebben, en de optie om elke actie op ieder moment terug te spoelen, zodat je jouw tactiek tot in de puntjes kunt bijslijpen.

Football Manager klinkt dus veelbelovend dit jaar, hopelijk speelt het ook net zo goed als het klinkt. De game komt uit op 14 november dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?