Einde voor 80GB PlayStation 3? Welkom voor 160GB PlayStation 3?

Er lopen al een tijdje geruchten dat Sony bezig is hun 80GB model van de PlayStation 3 stop te zetten. Sony heeft vaak gezegd dat dit niet zal gebeuren, maar nu duikt er nieuwe informatie op.

De mensen van CVG hebben van de retailer GameStop gehoord dat er niet langer meer een voorraad van 80GB PlayStation 3's wordt aangeleverd. De modellen die nog wel zijn geleverd worden wel gewoon nog verkocht. De informant van GameStop vertelde dat Sony binnenkort met een nieuwe 160GB PlayStation 3 zal aankomen. Er werd niks gezegd over prijs en releasedatum.

Het is nog maar een gerucht en de betrouwbaarheid van dit nieuws is niet zeker. Mensen hadden al eerder aangekondigd dat er een nieuwe PlayStation 3 zal aankomen. Daarbij zeiden ze ook dat het de nieuwe DualShock 3 controller zal bevatten. De tijd zal het leren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?