Einde Steam Link is nabij; Valve stopt met de productie

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2024 17:20

Aan alles komt een eind. Zo ook aan de Steam Link van Valve. Want ondanks dat het apparaat inmiddels bijna is uitverkocht, wordt het door Valve ook niet meer geproduceerd.

Op de Europese markt is de Steam Link al helemaal uitverkocht. Alleen in de Verenigde Staten zijn er nog enkele beschikbaar. Dat Valve geen nieuwe Steam Link apparaten van de lopende band laat rollen betekent echter niet dat ze het hele verhaal volledig links laten liggen. Valve heeft aangegeven nog wel steeds de bestaande Steam Link en de Steam Link App te blijven ondersteunen. De Steam Link is in het leven geroepen om gamers hun favoriete Steam games vanaf de bank te laten spelen, maar daar ziet Valve dus met deze hardware te weinig toekomst in om er mee verder te gaan.

Steam Link3

Bron: Steam
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord