Einde Need for Speed toch niet in zicht

Eerder berichtten wij nog dat de Need for Speed franchise misschien geschrapt zou worden, maar trouwe fans kunnen nu opgelucht adem halen. Alhoewel Electronic Arts het moeilijk blijft hebben wordt de serie niet in de diepvries gezet.

De nieuwste Need for Speed spellen zijn om alle verkeerde redenen bekend geworden. De serie die lang bekend stond om kwalitatief goede games kent sinds Carbon een dip. Electronic Arts heeft daarom actie ondernomen om in de toekomst het lot van Need for Speed te veranderen. Criterion, bekend van Burnout en Black zal de ontwikkeling van toekomstige games overnemen van EA Black Box.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?