Eind januari eerste Assassin's Creed 2 DLC

Ubisoft heeft aangekondigd dat we de eerste Assassin's Creed 2 DLC, genaamd Battle of Forli, op 28 januari kunnen verwachten voor de Xbox 360 en PS3. Om deze DLC te bemachtigen moeten we wel 320 Microsoft Punten neerleggen.

In de DLC zullen we aan de zijde van Machiavelli en Caterina Sforza moeten vechten om de stad Forli te beschermen tegen de gebroeders Orsi. Daarbij zal de DLC zes nieuwe herinneringen met zich meebrengen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?