Eigen tekenfilmserie voor De Blob

Vandaag heeft THQ bekendgemaakt dat de game De Blob een eigen tekenfilmserie krijgt. THQ gaat namelijk samenwerken met de Amerikaanse tv-zender Syfy, een tv-zender die eerst bekend was als Sci Fi Channel.

In deze tekenfilm serie zal de Blob het samen met zijn vrienden uit het verzet, de Color Revolutionaries, gaan opnemen tegen de gemene I.N.K.T Corporation, die Chroma City willen ontnemen van al zijn kleur en de inwoners tot slaven wil maken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?