Eigen Rock Band game voor Green Day

Gisteren werd tijdens de Spike TV Video Game Awards 2009 bekendgemaakt dat we volgend jaar kunnen rocken met een nieuwe Rock Band titel. De band Green Day krijgt namelijk hun eigen Rock Band game.

Met Green Day: Rock Band treedt de band in de voetsporen van The Beatles. De game zal namelijk vanuit het zelfde principe worden ontwikkeld als The Beatles: Rock Band. Verdere details zijn echter achterwege gebleven. Houd Gameliner dus goed in de gaten voor meer info.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?