Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Command & Conquer: Red Alert 3

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Eigen maps maken in Red Alert 3

Vandaag is de eerste grote patch voor Red Alert 3 te downloaden, die zowel de pc en de Xbox 360 naar een nieuw en hoger niveau moeten gaan tillen. De twee grootste vernieuwingen in de patch zijn dat de pc-gebruikers hun versie van de game op meerdere pc's kunnen gaan spelen. De andere grote verandering is dat spelers vanaf nu zelf hun maps in elkaar kunnen draaien. Hopelijk kunnen we hierdoor veel door gamers gemaakte maps terugvinden binnenkort.

Daarnaast zijn er nog een heel stel kleine verbeteringen in de game aangebracht, waaronder een aantal bugs die uit de game zijn gehaald. Ook heeft de patch ervoor gezorgd dat de balans tussen de fracties die je kunt kiezen weer wat verbeterd is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?