Eigen games voor Hyves

Het moet niet veel gekker worden. Hyves kondigt namelijk hun eigen platform aan om online games te kunnen spelen, genaamd Hyves Games. Hiermee wil Hyves tegen Facebook strijden aangezien het via Facebook al mogelijk is om games te spelen.

Vanaf vandaag telt Hyves Games al meer dan 300 games beschikbaar en daar komen steeds meer games bij. Hyves wil Hyves Games namelijk elke week aanvullen met een aantal nieuwe games. Deze games zullen overigens ook je beste score aan vrienden laten zien, zodat je vrienden kunt uitdagen om jouw score in te halen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?