Check al onze gamescom content hier!

Eigen game voor Friese volksheld

De Friese ontwikkelaar, Triangle Studios, heeft vandaag bekendgemaakt een game te gaan ontwikkelen over de Friese volksheld Grutte Pier. Grutte Pier was een piraat die streed tegen de Hollanders en Saksen. In Friesland wordt hij overigens nog steeds gezien als symbool van de vrijheid.

Hoewel de game dus over een piraat gaat, zal er weinig geweld in zitten. De game zal vooral bedoeld zijn voor gamers onder de zestien. Grutte zal in de hele game Fries praten, en de game komt enkel uit op de PlayStation 3. In Nederland komt hij in het eerste kwartaal van 2011 uit, of de game internationaal gaat is nog niet bekend.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?