Eidos officieël verkocht

Eindelijk is de overname van Eidos rond. Ruim 85 procent van de aandeelhouders heeft toestemming geven aan Square Enix om Eidos geheel over te nemen.

Dit houdt dus in dat ook de Tomb Raider-, Hitman- en Championship Manager- franchises in de handen vallen van Square Enix. Wat voor gevolgen dit allemaal voor deze games zal hebben is nog onbekend, maar hopelijk blijven alle series in tact.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?