Eidos mogelijk verkocht

Square Enix, vooral bekend door grote games zoals Final Fantasy en Dragon Quest, heeft een bod gedaan van 93 miljoen euro op de Britse uitgever Eidos. De meeste gamers zullen de Eidos ook wel kennen van onder andere de Tomb Raider-reeks.

Eidos is echter nog niet officieel verkocht, want de aandeelhouders moeten tijdens de vergadering in maart nog over het besluit stemmen. Het Eidos-management zal in elk geval de aanbeveling geven het bod te accepteren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?