Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Eidos komt met 4 nieuwe games naar de E3

Op de aankomende E3 beurs, die van 14 t/m 17 juli in Los Angeles wordt gehouden, presenteert ontwikkelaar Eidos vier nieuwe games aan de pers en publiek.

Tomb Raider: Underworld is misschien wel de titel die het meeste publiciteit zal opleveren en waar veel verwachtingen van zijn. De andere drie titels zijn ook interessant om in de gaten te houden. Het zijn de volgende:
* Just Cause 2
* Battlestations: Pacific
* Monster Lab

Monster Lab komt uit op de Wii en via deze link vind je meer informatie over deze game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?