Eidos bevestigt nieuwe Hitman game

Het was al een tijdje stil rondom uitgever Eidos Interactive, maar na de overname door Square Enix lijkt de uitgever springlevend te zijn. Voor bijna elke populaire franchise komt de uitgever met een nieuw deel op de proppen.

TopmanIan Livingstone van Eidos heeft naast Kane & Lynch 2 ook een nieuwe Hitman aangekondigd. Daarnaast verschijnt er mogelijk een nieuwe deel van Thief, aldus Livingstone.

De nieuwe Kane & Lynch en Hitman worden door IO Interactive ontwikkelt en staan voor september op de kalender. Voor welke platforms deze games gaan verschijnen is nog niet bekend. We houden jullie op de hoogte!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?