Check al onze gamescom content hier!

Eerste Xbox Live Windows Phone game

Niet zo lang geleden werd door Microsoft de Windows Phone 7 aangekondigd. Deze telefoon van Windows zal een nieuwe interface bevatten, maar ook een heuse Xbox Live toevoeging. Dankzij deze toevoeging kun je dus Achevements behalen met Xbox Live games speciaal voor de Windows Phone ontwikkeld.

op Gizmodo.com is er een trailer te zien waarin de eerste game getoond wordt. Hierin zie je dat de telefoon 3D graphics aan kan en de Achievement functie duidelijk verwerkt is. Zo kun je nu dus met je Xbox Live account nog meer gamerscore verdienen.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?