Forza Motorsport 7
  • ONTWIKKELAAR Turn 10 Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 oktober 2017
  • PLATFORMEN Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Eerste wagens bekend van Forza Motorsport 7

De eerste 167 wagens zijn bekend voor Forza Motorsport 7. De totale lijst die meer dan 700 wagens moet gaan tellen heeft het eerste deel onthuld gekregen. Zoals te verwachten zijn de grote merken goed vertegenwoordigd.

De wagens zover bekend variëren van Ferrari, Aston Martin tot aan ons eigen neerlans tros, Donkervoort. De focus lijkt vooralsnog meer op de luxe GT's, sportwagens en hypercars. Eerder schreven we onze verwachtingen in onze preview. Grafisch is het nu al erg strak en Turn 10 heeft dezelfde grafische kwaliteit beloofd voor iedere wagen.

onbekend

Tof is onder andere ook de toevoeging van de McLaren MP4/4 waar Ayrton Senna wereldkampioen mee is geworden. Dat is toch net even beter dan de Lotus van Romain Grosjean nietwaar?

Forza Motorsport 7 staat gepland voor een release op 3 oktober 2017 en komt exclusief uit voor Xbox One en pc.

BRON Autoblog

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?