Check al onze gamescom content hier!
Resident Evil 5
  • ONTWIKKELAAR Capcom Production Studio 1
  • RELEASEDATUM 13 maart 2009, 29 oktober 2019 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Survival horror
  • GAMELINER SCORE

Eerste viral campaign Resident Evil 5

De marketingmachine voor Resident Evil 5 begint zo langzamerhand warm te draaien met de naderende release in maart 2009.

De eerste viral campaign is dan ook van start gegaan en resultaat daarvan is onderstaande trailer.

Wat is Viral Marketing?

Virale marketing is een marketingtechniek die poogt om bestaande sociale netwerken te exploiteren om zo de bekendheid van het merk te vergroten of positieve associaties te bewerkstelligen op een wijze die te vergelijken is met een virale epidemie. Bron: Wikipedia

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?