Check al onze gamescom content hier!

Eerste vijf minuten van Saw

Saw heeft al heel wat bloederige en angstaanjagende films gehad. Uitgever Konami en ontwikkelaar Zombie Studios zijn bezig om een game te maken van deze populaire filmreeks.

We hebben nog niet zo veel van deze game gezien, maar vandaag zijn de eerste 5 minuten gameplay zichtbaar. Check alle gruwelijkheden hieronder.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?