The Witcher

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2007
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Eerste trailer van The Witcher: Rise of the White Wolf

Een paar dagen geleden werd het aangekondigd dat het succesvolle The Witcher van CD Projekt volgend jaar ook zijn entree op de Xbox 360 en PlayStation 3 zou gaan maken, nadat de game ruim een jaar geleden op de pc verscheen. Naar aanleiding van die aankondiging is er nu een trailer vrijgegeven, waarin de eerste beelden van de nieuwe Witcher te zien zijn, die trouwens als ondertitel Rise of the White Wolf heeft meegekregen.

Wordt Geralt, een professionele Monsterjager met superkrachten, in zijn avontuur dat plaats vind in een volwassen fantasiewereld, waar wreedheid, verraad, vechten voor macht en overleven dagelijkse dingen zijn. Geralt wordt betrokken in een gigantische samenzwering en elke keuze die de speler maakt zal impact hebben op de wereld…. En het leven van zijn vrienden en vijanden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?