S.T.A.L.K.E.R. 2
  • ONTWIKKELAAR GSC
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Eerste teaser S.T.A.L.K.E.R. 2 vrijgegeven

De eerste teaser voor S.T.A.L.K.E.R. 2 is vrijgegeven. Op Twitter gaven de ontwikkelaars de eerste details vrij.

De tweet toont ons een screenshot van de grauwe shooter. Voor jullie gemak ontleed ik hem, maar uiteindelijk is er niet al te veel nieuws te ontdekken. We zien linksonder dat de game wordt gemaakt door middel van de Unreal Engine. In het midden van de screenshot zien we een mysterieus, blauw voorwerp. Verder is de omgeving grijs en verwaarloosd, zoals we gewend zijn van de vorige S.T.A.L.K.E.R. games. In 2018 werd S.T.A.L.K.E.R. 2 aangekondigd. Op het Twitter-account van S.T.A.L.K.E.R. zijn er meerdere give-aways aan de gang, om de progressie van het vervolg te vieren.

S.T.A.L.K.E.R. 2 verschijnt ergens in 2021.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?