Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Eerste Spore Expo Award vergeven

Met een aantal lui uit de redactie waren we vandaag naar Amsterdam afgereisd om daar kunst te checken. Nou om eerlijk te zeggen waren we afgereisd om daar de nieuwe game Spore te checken die door Electronic Arts vandaag werd gelanceerd. Hiep, hiep hoera. Gefeliciteerd Electronic Arts met de geboorte van een nieuwe game, dat het maar een grote jongen mag worden, of meisje.

Ook willen wij Roos van der Heiden feliciteren met haar prijzenpot van duizend euro dat door computerkunstenaar- en Veejay pioneer Micha Klein werd uitgereikt aan haar. De aller eerste Spore Expo Award winnares door haar creatie, genaamd The Clash Of The Species.

De kunst kon me niet veel schelen, het stond leuk, maar daar mag collega Peter het binnenkort over hebben in een uitgebreide verslag tussen kunst & kitsch.

Tot slot wil ik een daverend applaus voor Roos van der Heiden, maar ook voor mezelf aangezien dit toch echt de laatste geschreven nieuwsbericht is van mij, hier op Gameliner.nl en dan wil ik nog even iedereen bedanken achter de schermen voor het nakijken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?