Sea of Thieves

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 20 maart 2018
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Eerste seizoen Sea of Thieves begint binnenkort

Het eerste seizoen van de game Sea of Thieves gaat binnenkort van start. Dat heeft ontwikkelaar Rare aangekondigd op Twitter.

Sea of Thieves kwam in 2018 uit op de pc en Xbox One. In december onthulde Rare dat Sea of Thieves net als veel andere populaire multiplayer games seizoenen ging krijgen. In dat jaar kreeg Sea of Thieves ook een next gen upgrade naar de Xbox Series X en Xbox Series S. Nu heeft de ontwikkelaar een releasedatum voor het eerste seizoen onthuld. Vanaf 28 januari kunnen spelers drie maanden aan de slag met verschillende soorten nieuwe content, waaronder de Merchant Alliance trading company die spelers naar een scheepswrak laat zoeken. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Sea of Thieves is nu beschikbaar op de Xbox One, pc en Xbox Series X/S.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?