Eerste seizoen Sea of Thieves begint binnenkort

Geplaatst: 22 januari 2021 15:15
Aangepast: 22 januari 2021 23:49

Het eerste seizoen van de game Sea of Thieves gaat binnenkort van start. Dat heeft ontwikkelaar Rare aangekondigd op Twitter.

Sea of Thieves kwam in 2018 uit op de pc en Xbox One. In december onthulde Rare dat Sea of Thieves net als veel andere populaire multiplayer games seizoenen ging krijgen. In dat jaar kreeg Sea of Thieves ook een next gen upgrade naar de Xbox Series X en Xbox Series S. Nu heeft de ontwikkelaar een releasedatum voor het eerste seizoen onthuld. Vanaf 28 januari kunnen spelers drie maanden aan de slag met verschillende soorten nieuwe content, waaronder de Merchant Alliance trading company die spelers naar een scheepswrak laat zoeken. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Sea of Thieves is nu beschikbaar op de Xbox One, pc en Xbox Series X/S.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord