Eerste seizoen Call of Duty: Modern Warfare onthuld

Geplaatst: 27 november 2019 08:50
Aangepast: 27 november 2019 09:12

Het eerste seizoen voor Call of Duty: Modern Warfare is onthuld en er staat ons behoorlijk wat gratis content te wachten. Het komende seizoen hoef je je in ieder geval niet te vervelen met de shooter.

De content bevat drie gamemodi, waarvan we Gunfight al kennen. Infected en Reinforce zijn nieuwe gamemodi, maar de Battle Royal-modus voor Call of Duty: Modern Warfare - waar een dataminer recent nog bewijs voor leverde - lijkt nog even op zich te laten wachten. Daarnaast brengt het eerste seizoen drie multiplayer maps, drie 2v2 gunfight maps en een new groundwar map met zich mee. Ook de Special Ops-modus wordt verrijkt en uiteraard worden er wat nieuwe wapens toegevoegd.

Het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 3 december voor alle platformen en is gratis te verkrijgen. Twijfel je nog of de game goed genoeg is, check dan Timo zijn review van Call of Duty: Modern Warfare.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord