Call of Duty: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Eerste seizoen Call of Duty: Modern Warfare onthuld

Het eerste seizoen voor Call of Duty: Modern Warfare is onthuld en er staat ons behoorlijk wat gratis content te wachten. Het komende seizoen hoef je je in ieder geval niet te vervelen met de shooter.

De content bevat drie gamemodi, waarvan we Gunfight al kennen. Infected en Reinforce zijn nieuwe gamemodi, maar de Battle Royal-modus voor Call of Duty: Modern Warfare - waar een dataminer recent nog bewijs voor leverde - lijkt nog even op zich te laten wachten. Daarnaast brengt het eerste seizoen drie multiplayer maps, drie 2v2 gunfight maps en een new groundwar map met zich mee. Ook de Special Ops-modus wordt verrijkt en uiteraard worden er wat nieuwe wapens toegevoegd.

Call of Duty Modern Warfare Season One

Het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 3 december voor alle platformen en is gratis te verkrijgen. Twijfel je nog of de game goed genoeg is, check dan Timo zijn review van Call of Duty: Modern Warfare.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?