Check al onze gamescom content hier!

Eerste screenshots van F1 2010

In september van dit jaar kunnen we de baan op met F1 2010. De game is in ontwikkeling bij Codemasters. De game gaat gebruik maken van EGO-engine, welke ook gebruik wordt voor DiRT 2 en GRiD. Ook twee games van Codemasters.

Gisteren liet ik jullie al kennis maken met de packshot van de game, vanochtend deed Sander hier een schepje bovenop met een vette trailer.

Zojuist zijn er screenshot verschenen van de nieuwe game, welke hieronder is te aanschouwen. Kijk en oordeel zelf maar.

ontbrekende afbeelding
ontbrekende afbeelding
ontbrekende afbeelding

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?