Eerste review Heavy Rain klinkt positief

Het duurt niet zo lang meer voordat iedereen aan de slag kan met de ambitieuze en exclusief voor de PlayStation 3 verschijnende titel Heavy Rain. Vandaag is de eerste review score (van het Official PlayStation Magazine) en deze is zeker niet onaardig.

OPM beloonde de game met een negen en kon vooral concluderen dat je nog nooit een game als Heavy Rain gezien hebt op welke console dan ook. Klinkt dus alsof we inderdaad te maken hebben met een erg unieke game, net zoals iedereen al verwacht had. Nu maar zien of de negen terecht is...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?