Check al onze gamescom content hier!

Eerste PSP screenshots Dante's Inferno

Onlangs werd aangekondigd door dat de game Dante's Inferno ook voor de PSP zal uitkomen en vandaag verschenen de eerste twee screenshots van de PSP-versie.

Dante's Inferno is gebaseerd op het boek 'De Eeuwige Komedie' geschreven door de Italiaanse schrijver Dante. Het doel van de game is het terug vinden van Dante's geliefde, maar om die te vinden moet je eerst de negen ringen van hel doorstaan.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?