Check hier alle PlayStation State of Play content

Eerste PS3 Slim nadelen duiken op

Natuurlijk klinkt het allemaal heel leuk en aardig zo'n nieuwe PlayStation 3, maar elk voordeel heeft zo zijn nadeel. Zo ook de PlayStation 3 Slim. De website Gizmodo heeft de PS3 Slim namelijk goed vergeleken met de launch PS3 en een aantal kritiekpunten op een rij gezet.

Zo heeft de PS3 Slim minder USB poorten aan de voorkant en geen Cardreaders meer. De mogelijkheid om Linux te installeren is ook verdwenen en de disc drive maakt meer lawaai tijdens het gamen.

Gelukkig zijn dit geen gigantische nadelen, want het lawaai van de disc drive schijnt namelijk reuze mee te vallen. Het is echter wel apart om te constateren dat Linux niet geïnstalleerd kan worden, maar gelukkig zorgt de verkoopprijs weer voor een troost.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?