Eerste Pokémon Direct van het jaar aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 7 januari 2020 21:15

Vandaag is de eerste Pokémon Direct van het jaar aangekondigd. Dat maakten gamegigant Nintendo en The Pokémon Company bekend via hun officiële kanalen.

Het is al even geleden sinds de laatste Pokémon Direct. De laatste vond plaats op 5 september, waarin de laatste updates werden gegeven voor de release van Pokémon Sword and Shield. De nieuwe update video staat gepland voor donderdag 9 januari om half drie 's middags. In deze video wordt er nieuwe informatie over de Pokémon franchise bekendgemaakt. De Pokémon Direct gaat ongeveer zo'n twintig minuten duren en is te bekijken via onder andere YouTube. Je kan de aankondiging van Nintendo hieronder bekijken.

Welke Pokémon games er tijdens de video besproken gaan worden is nog niet bekend.

Bron: Nintendo

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord