Eerste Pokémon Direct van het jaar aangekondigd

Vandaag is de eerste Pokémon Direct van het jaar aangekondigd. Dat maakten gamegigant Nintendo en The Pokémon Company bekend via hun officiële kanalen.

Het is al even geleden sinds de laatste Pokémon Direct. De laatste vond plaats op 5 september, waarin de laatste updates werden gegeven voor de release van Pokémon Sword and Shield. De nieuwe update video staat gepland voor donderdag 9 januari om half drie 's middags. In deze video wordt er nieuwe informatie over de Pokémon franchise bekendgemaakt. De Pokémon Direct gaat ongeveer zo'n twintig minuten duren en is te bekijken via onder andere YouTube. Je kan de aankondiging van Nintendo hieronder bekijken.

Welke Pokémon games er tijdens de video besproken gaan worden is nog niet bekend.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?