Eerste Platinum-games PS3 bekend

Ook de PlayStation 3-games krijgen binnenkort een speciaal Platinum-label opgeplakt. Games met dit label zijn ondertussen en bepaald aantal keren verkocht, waardoor ze voor een speciale prijs verkocht mogen worden. Deze lagere prijs is natuurlijk altijd een mooi voordeeltje voor de geldbewuste gamer.

De volgende games hebben als eerste de Platinum-status verdiend:
- Heavenly Sword
- MotorStorm
- Ratchet & Clank Future: Tools of Destrution
- Resistance: Fall of Man
- Uncharted: Drake's Fortune

Deze PlayStation 3-titels zullen de eerste in de Platinum-reeks zijn. Ze verschijnen op 1 augustus en krijgen een adviesprijs van €24,99 mee. Wij bij Gameliner verwachten aangescherpte prijzen bij deze games voor nóg meer voordeel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?