Eerste Mini's game aangekondigd

Sony maakte vorige week al bekend dat Mini's voor de PlayStation Portable tegelijk zal verschijnen met de PSP GO op 1 oktober en vandaag hebben ze de eerste game voor Mini's aangekondigd. Mini's zal namelijk kleinere, downloadbare games gaan bevatten voor de PSP en Vempire is de eerste.

De game is een puzzelgame met een vleugje strategie. Als gamer moet je namelijk artifacts verzamelen, minions oproepen en speciale krachten verzamelen die je kunt gebruiken bij het puzzelen om zo de heerser van het monsterrijk te worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?